"The Pinker Tones" en el MhV

"The Pinker Tones" en el MhV

Dissabte passat, el MhV rebia, ple de gom a gom, la visita del grup THE PINKER TONES, en la presentació del seu espectacle “ROLF & FLOR A LONDRES”.

 

El grup va interpretar les cançons del seu nou treball, acompanyat sempre de l'entusiasme i participació del nombrós públic familiar que va omplir la sala del museu.  Grans i menuts van gaudir amb les noves aventures dels protagonistes d'esta sèrie, que esta vegada tenen lloc a Londres.

Aquest nou cd-llibre dels Pinker Tones, “Rolf & Flor a Londres”, està dedicat a la protecció de la infància (col·labora amb British Xarxa Cross i Fundació Alex) i ha comptat també amb la participació de Silvia Pérez Cruz, Pere Jou (Qu4rt Pr1mera) i Virginia Labuat.

Prèviament, el col·lectiu ENREDANT va realitzar una intervenció de grafiti tèxtil, utilitzant fils de llana per a connectar els pilars del museu en una performance simbòlica.

 

L'actuació de The Pinker Tones s'emmarca en el programa “Música als Museus” organitzat per la Regidoria de Cultura en col·laboració amb el Palau de la Música de València, un cicle que ha inclós actuacions corals i concerts, amb la marca Minimúsica, encaminats a acostar la música moderna i de qualitat al públic familiar. Els actes s'han desenvolupat del 10 al 18 de desembre en diferents espais museístics de la ciutat.