Musicals i més…Concert de “AUREA ALBA”

Musicals i més…Concert de “AUREA ALBA”

 

Dissabte vinent, 1 de desembre, el MhV acull la celebració d'un nou concert, a càrrec del grup “Aurea Alba”, que interpretarà un dels programes del seu ampli repertori “Musicals i més…”

 

L'actuació de “Aurea Alba” tindrà lloc en l'àgora del MhV, a les 19 h., i ha sigut possible gràcies a la col·laboració de “Forum ciutadà sènior”, que patrocina aquest concert per tractar-se d'una de les activitats organitzades en la seua programació cultural del curs 2018-2019.

 

El FÒRUM CIUTADÀ SÈNIOR / FORO CIUDADANO SENIOR, és una associació de persones majors, solidària, pluralista i independent de qualsevol entitat pública o privada (política, religiosa, organitzacions,…).  El seu principal objectiu és promoure la millora de les condicions de vida del col·lectiu de persones majors i la defensa dels seus legítims interessos.  Entre les seues activitats es troba la promoció d'activitats culturals dirigides al col·lectiu de persones que ho integra.

 

El grup Aurea Alba ve actuant des de 2014 en diversos escenaris de la Comunitat Valenciana, entre els que cal citar les esglésies de Sant Agustí i Sant Joan de l'Hospital, la Capella de la Immaculada de l'Església del Patriarca, el Museu d'Història de València, el Palau del Marquès de Dosaigües (Museu Nacional de Ceràmica González Martí), o el Museu de Belles arts de València, així com en sales d'oferta musical de caràcter molt variat. També ha participat en sessions musicals i recitals poètics en ocasió de celebracions cíviques (Dia de la Dona, …). Està format per Silvia Ferri (mezzosoprano) i Margarita Huch (soprano), acompanyades al piano per Mara Álvarez. En aquest concert, a més, participarà amb elles la soprano Covadonga Álvarez.

 

Silvia combina la seua labor de professora de Filosofia amb la música. Va obtenir el seu títol de cantant i de Professora de Cant en el Conservatori José Iturbi de València, i forma part de reconeguts cors de València. Amb el Cor de la Generalitat ha cantat més de seixanta obres (òperes, oratorios, obres simfòniques) dirigides per directors de prestigi internacional. Seguix cursos de Cant amb intèrprets com Ana María Sánchez , Eric Whitacre i Robert Exper.

Va formar part del trio Almaviva i del cor Albereda. Actualment canta amb Resonare Fibris i amb el grup contemporani The Davies Choir de València. Treballa en la recerca i divulgació de la figura de la dona en la història, col·laborant com a membre del grup Aula Violeta en la posada en valor del paper de la dona en els diferents àmbits professionals i, fonamentalment, en l'art i la ciència.

 

Margarita ha pertangut a diversos conjunts corals com el Quartet Tendetes o l'Orfeó Gregorio Gea, i en l'actualitat és membre de la Coral Resonare Fibris. Amb tots ells ha participat en diverses ocasions com a solista. Ha rebut classes de perfeccionament de cant amb la soprano Emilia Onrubia, i ha actuat com a solista en concerts de caràcter religiós, profà, sarsuela, etc.

 

Mara, va nàixer a Buenos Aires, on accedix al títol de Professora Superior de Piano. Posteriorment, en l'Escola Superior de Música Regna Sofia (Madrid-Santander) es va perfeccionar en la interpretació pianística amb els mestres Bruno Gelber, Laly Escobar, Alicia de Larrocha, Rosalyn Tureck, Gyorgy Sandor i Ricardo Maderna. Ha participat en nombrosos concerts de piano com a solista i amb orquestra, i amb el duo de pianos "Diàlegs Musicals" a França, Argentina i Itàlia. Ha editat CDs de música clàssica i contemporània. Reconeguda en diversos concursos de piano i becada per l'Ambaixada Espanyola i l'Escola Superior de Música Regna Sofia, realitza estudis amb la pianista Alicia de Larrocha a Barcelona. Ha exercit també la seua labor docent a Buenos Aires (Conservatori Superior) i a la Comunitat Valenciana (Conservatoris i Escoles de Música). Actualment es dedica a la difusió de la música contemporània.

 

PROGRAMA

 • Abendsegen. “Hansel y Gretel” - E.Humperdinck
 • Can’nt help lovin’ that man. "Showboat" - J.Kern
 • The last rose of summer.  “Martha” - G.Thomas
 • Habanera. “D.Gil de Alcalá” - M.Penella
 • And this is my beloved. "Kismet" - Wright.Forrest.Borodin.
 • Sommertime. “Porgy and Bess” - G.Gerschwin
 • Lippen sweigen. “La viuda alegre” - F.Lèhar
 • Embraceable you. G.Gerschwin
 • Non ti scordar di me. Curtis-Mancini
 • El día que me quieras. C.Gardel
 • La rosa y el sauce. C.Guastavino
 • El cant dels ocells. Canto tradicional catalán
 • Duetto buffo di due Gatti. G.Rossini

 

L'entrada al concert és lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. És necessari realitzar reserva prèvia.

INFORMACIÓ I RESERVES:  963.70.11.05