Avís recollida domiciliària de mobles i objectes vells

Zona 1, districtes: CIUTAT VELLA, L'EIXAMPLE, EXTRAMURS, L'OLIVERETA, PATRAIX, JESUS i POBLATS DEL SUD

Avisos de dilluns a divendres. Si es fa abans de les 13.30 hores, la recollida es realitzarà a partir de les 15 hores del mateix dia. Si es telefona després de les 14 hores, la recollida s'efectuarà a les 22 hores d'eixe mateix dia.

Zona 2, districtes CAMPANAR, LA SAIDIA, EL PLA DEL REAL, CAMINS AL GRAU, ALGIROS, BENIMACLET, RASCANYA, BENICALAP, POBLATS DEL NORD i POBLATS DE L'OEST

Avisos de dilluns a divendres. La recollida es realitzarà eixe mateix dia a partir de les 22 hores.

Zona 3, districtes QUATRE CARRERES i POBLATS MARITIMS

Avisos de dilluns a divendres. La recollida es realitzarà eixe mateix dia a partir de les 22 hores.

Consulta el teu districte


Si desitja poder consultar l'estat de la comunicació per mitjà de la web de l'Ajuntament, deurà de completar almenys un d'estos tres camps:Correu electrònic, telèfon mòbil o DNI.

DADES DEL CIUTADÀ/NA

DADES DE LA SOL·LICITUD

Introduïsca carrer i número separats per un espai en blanc en el cercador del mapa i prema "intro", en la lupa de cerca o en alguna de les opcions de carrers que aniran apareixent. Apareixerà una "xinxeta" posicionada en la direcció i s'emplenaran automàticament els camps de la direcció. Pot modificar la posició de la xinxeta per a situar millor la incidència. Cada vegada que moga la xinxeta es recarregaran les dades de la direcció.


PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS: Les dades que heu facilitat en este formulari es tracten per l’Ajuntament de València, en qualitat de responsable, per a la finalitat indicada en esta documenta-ció i, sobre la base del que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió i d’altres contemplats en el reglament es-mentat, conforme s’explica en la informació addicional de protecció de dades que podeu consultar prement en +INFO o en l'apartat "Relacions amb l'Administració" en este enllaç: https://www.valencia.es/val/politica-privacitat