ACTIVITATS ESPECIALS NADAL 2022

ACTIVITATS ESPECIALS NADAL 2022

Els carrers comencen a estar adornats, l'esperit nadalenc emergeix a poc a poc i, per descomptat, el Nadal també arriba al Museu d'Història de València. És per això que vos hem preparat diferents activitats perquè les famílies gaudisquen al màxim. A més, es mantenen les activitats programades per a desembre que pots consultar punxant ací.

 

 

27 DE DESEMBRE 2022

ACTIVITAT INFANTIL ESPECIAL: Decorem el Nadal

DURACIÓ: 50 MINUTS

HORARI: 12:00H.

RESUM: Quin és l'origen de l'arbre nadalenc? Com s’adornava abans l'arbre de Nadal? Quin significat tenen els adorns nadalencs? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que resoldrem en l'aquesta activitat. Deixarem que els assistents espremen al màxim la seua imaginació i creativitat per a crear el seu propi adorn nadalenc que podran emportar-se a la seua casa com a record.

 

 

 

4 DE GENER 2023

ACTIVITAT FAMILIAR ESPECIAL: Un nou any és un nou començament!

DURACIÓ: 90 MINUTS

HORARI: 12:00H.

RESUM: Un nou any, un nou començament. Aprofitarem el canvi d'any per a crear un collage que representa gràficament totes les emocions, característiques, gustos i aficions que envolten a les xiquetes i xiquets participants. Vine al museu i crea el teu propi collage artístic personalitzat.

IMPORTANT: És necessari que cada xiquet i xiqueta porte una foto seua.

 

 

Totes les activitats són GRATUÏTES, tenen aforament limitat i és necessària la reserva telefonant al 963 70 11 05