PROGRAMACIÓ ABRIL-2022

PROGRAMACIÓ ABRIL-2022

 

Seguint la nostra programació habitual, vos proposem noves activitats per aquest mes d’abril. De moment, vos avancem la informació sobre les visites guiades i tallers dirigits a tots els públics i al públic familiar (caps de setmana), però vos anirem informant de les activitats especials que es realitzaran durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

Totes les activitats són gratuïtes i limitades a l'aforament, per la qual cosa és necessària reserva prèvia.

Vos recordem, a més, que seguim mantenint la normativa Covid vigent, que anem actualitzant en casa moment, en el cas que afecte la realització d’estes activitats.

.

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS.

 

  • Dissabtes 2, 9, 16, 23 i 30 d’abril.

 

> A les 11 h.: EXPLORA EL MUSEU. Públic adult/familiar. 50’.

Visita guiada a l’exposició permanent, acompanyada d’educador/a, per a conéixer el museu i aprendre diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura valenciana.

 

> A les 12.30 h. Vine a jugar en família. ¡¡SEGUEIX LA PISTA!! Tots els públics. 1 h.

Una breu visita a l’exposició permanent, seguida d’un recorregut pels principals espais del museu, realitzant activitats amb diversos reptes a superar, en la qual els participants treballen en equip. Activitat dirigida a públic familiar amb la intenció de fomentar l’aprenentatge mutu mediant dinàmiques d’interacció.

 

 

  • Dissabte 23 d’abril – 17.30 h.   Especial HISTOLAB: “Jugant com els nostres iaios i iaies”  Taller orientats a públic familiar. 1 h.

(Els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult)

Com en mesos anteriors, el pròxim dissabte 23 a les 17.30 h es realitzarà el taller mensual Histolab, que en esta ocasió es dedica als jocs del carrer, en el qual explorarem alguns dels jocs més populars en estes festes de gran tradició (Pasqua). Una oportunitat per a conéixer una part de la cultura popular valenciana.

 

 

  • Diumenges 3, 10, 17, i 24 d’abril.

 

> A les 11.00 h. EXPLORA EL MUSEU. Públic adult/familiar. 50’.

Visita guiada a l’exposició permanent, acompanyada d’educador/a, per a conéixer el museu i aprendre diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura valenciana.

 

> A les 12.30 h. Vine a jugar en família: UNA MALETA EN EL MUSEU, que ens presenta este mes el relat: “Teseu i el minotaure”.

Activitat orientada el públic infantil.  1 h., aproximadament.

Visita breu a l’exposició permanent de la mà dels personatges de diferents relats dinamitzats, història de la qual es vinculen a diferents objectes o peces que s’exposen al MhV.

“Teseu i el minotaure”: Fa milers d'anys, a l'illa de Creta hi havia un estrany laberint en el qual vivia un minotaure… un personatge mític amb cap de bou i cos d'home.

A partir de l'aventura de Teseu, descobrirem un dels mites més populars de l'antiga Grècia. Posteriorment, es realitzarà una dinàmica en la qual les famílies treballaran en equip, realitzant una activitat en la qual seguirem l'exemple de Teseu.

 

 

INFORMACIÓ I RESERVES: 963 70 11 05