CONCERT CORO AMAT. Celebració XX Aniversari

CONCERT CORO AMAT. Celebració XX Aniversari

 

El dimecres 27 de novembre, a les 18 hores, el Museu d’Història de València rep el cor de l'Associació de Dones Majors Actives de Trinitat (CORO AMAT), que oferirà un concert de música coral amb motiu de la celebració del seu XX aniversari.

 

L'Associació de Dones Majors Actives de Trinitat (AMAT) és una entitat valenciana l'objectiu de la qual és l'estima de l'experiència i el paper social de les persones majors i que postula com a valors la convivència, la igualtat i l'envelliment cultural.

 

Enguany, l'associació commemora el XX aniversari del cor Amat amb la celebració de diferents concerts en llocs emblemàtics de la ciutat de València, entre els quals el que oferirà el dia 27 al Museu d’Història de València.

 

El COR AMAT es va fundar en 1999, integrat únicament per veus femenines (22 veus de dones d’entre 60 i 80 anys), encara que posteriorment es van anar agregant algunes de masculines, la qual cosa el va convertir  en un cor mixt, format actualment per 28  components.

 

En l'actualitat està dirigit per MICHEL CERVANTES VILA. S’ha format com a professor de trombó, trombó de vares, tuba i bombardí, així com en direcció d'orquestra, direcció de banda i direcció coral.

 

Ha dirigit diferents cors a la Comunitat Valenciana, com els cors Scherzo, Adagio, Andante, Allegro i Helios, tots al Col·legi Helios de l'Eliana (València). També ha dirigit el Cor Nabucco, del barri del Crist de Quart-Aldaia (València); el Cor Polifònic de Sant Antoni de Benaixeve (València) i el cor Amat.

 

En el concert de dimecres al Museu oferiran un repertori variat amb obres folk i cançons populars. 

 

L’entrada és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

INFORMACIÓ:   963 70 11 05