CONCERT DE NADAL. Grup Vocal QUORUM

CONCERT DE NADAL. Grup Vocal QUORUM

 

El diumenge 23 de desembre, a les 12 h.,  el Museu d'Història de València celebrarà el seu habitual Concert de Nadal, en esta ocasió a càrrec del Grup Vocal Quorum, dirigit per Daniel Escriche.

 

El grup vocal Quorum reunix a un grup de persones amants de la música i procedents d'altres formacions polifòniques en una associació cultural creada -al juny de 2018- amb la inquietud d'aportar una nova forma de fer música coral dins del panorama musical valencià.

 

Un grup vocal en què els seus membres, compromesos amb obres socials, han participat, entre altres esdeveniments, en el concert benèfic Africa grita  celebrat en el barri de Nazaret (València), i col·laboren amb diverses fundacions i associacions amb vocació social que oferixen suport a causes altruistes. Amb la finalitat d'acostar la música coral a les escoles han realitzat també tallers i intercanvis musicals, el més recent en el col·legi Pío XII de València, i han actuat en diverses ocasions en esdeveniments solidaris i en actes institucionals, així com en trobades corals a la Comunitat Valenciana i fora d'esta. En l’àmbit local, han participat en diferents edicions del certamen “Nadal al Carrer” i del programa “Retrobem la nostra música”. Una de les característiques que els definix és el seu ampli repertori, tant clàssic com de música religiosa i de música popular, interpretat en diferents llengües.

 

La direcció musical recau en Daniel Escriche Civera, format en els conservatoris de Meliana i València, on va estudiar solfeig, piano, harmonia, contrapunt i composició. Va completar la seua formació amb estudis de cant i tècnica vocal amb José Cuéllar i Tanya Durán, i amb la realització de diversos cursos de direcció coral en el Patronat d'Activitats Musicals de la Universitat de València (PAM)  i en la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, entre altres organismes.

 

Ha sigut director titular de diferents cors de la Comunitat Valenciana i director convidat en diverses formacions com la Coral Polifònica Vicentina, la Coral València Mèdica, el Cor Scholapiarum Cantores o el Cor d'Almàssera, entre altres.  Actualment és el director del Cor de la Asociación de Amas de casa Tyrius de València (1998); del Cor de música i dansa de Natzaret (2006); de l'Agrupació Coral de Benicalap (2016); i, des de 2018, dirigix el Cor de Majors del CEAM de Tendents i el grup vocal Quorum.

 

En este concert  interpretaran un variat repertori de nadales i temes nadalencs en valencià, espanyol, francès, anglès i llatí.

 

PROGRAMA

 

  • Veni Emmanuel / Gaudete (Anònim, s. XIII i XVI)
  • Soberana María (Mateo Romero)
  • Deck the halls (Tradicional gal·lesa)
  • Cançó de Nadal (Rafael Sánchez Mombiedro)
  • Dime Niño de quién eres (Tradicional castellana)
  • El Tamborilero (Tradicional txeca)
  • Il est né le divin Enfant (Tradicional francesa)
  • Nadala del Malbaratament (Daniel Escriche)
  • Campana sobre Campana (Tradicional andalusa)
  • White Christmas (Irving Berlin)

 

Entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. És necessària reserva prèvia.

Informació i reserves: 963 70 11 05