GRAN NIT DE JULIOL amb “CLAU DE SWING”

GRAN NIT DE JULIOL amb “CLAU DE SWING”

 

 

Un any més, el Museu d’Història de València se suma a la celebració de la “GRAN NIT DE JULIOL” amb una jornada de portes obertes i l'actuació del grup valencià CLAU DE SWING

 

El concert tindrà lloc en l'àgora del MhV, dissabte vinent, 20 de juliol, a les 23 h.

 

Clau de Swing és ja una banda amiga per al MhV, perquè va fer el seu debut l'any 2012 precisament en la celebració de la Gran Nit de Juliol d'aquell any, i des de llavors ha col·laborat amb el museu en diferents ocasions. Interpreten música de swing combinada amb jazz i algun altre estil com la bossa nova, amb un ampli repertori i un caràcter molt personal i ple de matisos, que farà sens dubte que els afeccionats a la bona música gaudisquen de la vetlada.

 

Conformen el grup sis músics de reconegut prestigi per la seua trajectòria personal i musical: Roberto Lorente (trompeta) i Emilio Ferrer (trombó)  com a vents de metall;  Guillermo Balaguer (contrabaix), Rafael Martínez-Vilanova (piano) i Blas Molina (bateria)  com a secció rítmica. I, finalment, la veu excepcional de Rosa Torres, com a solista.  Tots ells són intèrprets de gran experiència, per formació i per vocació, que han col·laborat durant anys amb famosos grups d'estils molt variats i amb diferents bandes o formacions musicals de fama internacional.

 

Enguany, com a novetat, han inclòs en la seua actuació alguns temes de grups com Beattles o Deep Purple, que la banda ha versionat.

 

La “Nit en blanc” és un projecte cultural iniciat en Paris l'any 2002 que es va estendre ràpidament a moltes altres ciutats del món i que ha trobat un especial suport a València, on s'ha convertit en un dels esdeveniments mes destacats de la Fira de Juliol, consolidant-se com una nit intensa de cultura i diversió, amb nombroses activitats i espectacles als carrers, en la qual, a més, diferents museus i galeries d'art obrin les seues portes fins a la matinada.

 

En esta ocasió, el Museu d’Història de València no manté el seu horari habitual sinó que romandrà obert, ininterrompudament, des de les 10.00 h. fins a la finalització del concert (aproximadament a la 01.00 h.) amb entrada gratuïta durant tot el dia.

 

L'entrada al concert serà també lliure i gratuïta, solament limitada a la capacitat de la sala.

 

Informació: 963 701 105