Miracles de sant Vicent Ferrer. Xiquets de l'Altar del Carme

Miracles de sant Vicent Ferrer. Xiquets de l'Altar del Carme

 

 

El Museu d'Història de València acull, des del 12 de desembre, una nova exposició temporal  “SANT VICENT FERRER: ENTRE LA REALITAT I EL MITE”,  que vol mostrar la imatge de l'il·lustre valencià en la memòria popular de la ciutat.

 

Al voltant de la mostra s'organitzaran algunes activitats complementàries, de les quals s'informarà oportunament en la web del museu i en els mitjans de comunicació habituals.

 

La primera d'elles tindrà lloc diumenge vinent, 15 de desembre, a les 12 h, en l'àgora del MhV, gràcies a la col·laboració desinteressada de la Associació de sant Vicent Ferrer -  Altar del Carme.

 

En primer lloc, intervindrà Vicente Ortega Miralles, director del quadre artístic de l'associació, que introduirà als assistents en la vida del sant i explicarà algunes característiques de les representacions dels miracles. A continuació, els Xiquets de l'Altar realitzaran una lectura dramatitzada i una xicoteta interpretació sobre els miracles de sant Vicent Ferrer.

 

En el mes d'abril està prevista la representació completa, a càrrec del mateix quadre artístic,  del miracle titulat “Gaya el mentider”, en el qual s'escenificarà un passatge de la vida de mossen Vicent.

       

L'entrada a aquesta activitat és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

INFORMACIÓ:  963 70 11 05