Passejos per l’obra pública. CÀTEDRA DEMETRIO RIBES. El primer depòsit d’aigües de València.

Passejos per l’obra pública. CÀTEDRA DEMETRIO RIBES. El primer depòsit d’aigües de València.

 

 

La Càtedra Demetrio Ribes, en col·laboració amb el Museu d’Història de València, organitza la segona edició de “Passejos per l'obra pública”,  una activitat en la qual grans especialistes en la matèria aporten els seus coneixements des d'una perspectiva didàctica i amena.

 

Un dels ferms compromisos de la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València és donar a conéixer al gran públic les infraestructures més representatives del territori valencià. Quina millor forma que fer-ho en el mateix lloc que desitja posar-se en valor?

 

Després de l'èxit de participació en la primera edició (celebrada en l'aqüeducte de Peña Cortada) presenten un segon passeig en el Museu d’Història de València, encara que esta vegada amb un objectiu diferent a l'habitual: la mirada es dirigix a un contenidor del passat.

 

En esta edició, la visita es realitza per a conéixer el primer depòsit d'aigües de la nostra ciutat i descobrir tots els secrets tècnics i històrics ocults en aquesta infraestructura hidràulica, així com les transformacions que la van convertir en l'extraordinari museu que és hui. Es tracta d'una oportunitat única per a gaudir d'un de les fites patrimonials llegats per l'obra pública.

 

Ens revelaran els seus misteris Javier Martí (Director del Museu d’Història de València i arqueòleg), i Josep Vicent Boira (Catedràtic de Geografia Humana i gran coneixedor de la València huitcentista).

 

Activitat gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Per la previsible afluència de públic es requerix inscripció prèvia.

 

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS: 

Web Càtedra Demetrio Ribes:  https://catedrademetrioribes.com