Presentació del llibre "Història de la Ciutat de València. VIII. Relat urbà"

Presentació del llibre "Història de la Ciutat de València. VIII. Relat urbà"

  

   El proper dilluns, dia 23 de desembre, a les 18:15 hores, es presentarà en el Museu d’Història de València el volum corresponent al VIII Curs d’història de la ciutat de València, el qual es va celebrar entre abril i maig d’enguany al referit museu.  Comptà amb la direcció científica de Francisco Taberner i la coordinació de Javier Marti i Pau Armengol.

 

La presentació del llibre correrà a càrrec de la Regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, el President del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València, Mariano F. Bolant, i el director del curs, Francisco Taberner.

 

   La iniciativa de reprendre l’organització dels cursos d’història de la ciutat suposa el redreçament d’una línia de treball iniciada en l’any 2000, i que, a partir d’ara passarà a liderar la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, amb l’inestimable col·laboració del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (CTAV).

 

   En la present edició, que porta per títol “Relat urbà”, s’han exposat setze ponències, dedicades de forma miscel·lània a l’arqueologia, la història, l’arquitectura i l’urbanisme de la ciutat. Les intervencions s’han recollit en forma d’articles en un volum de 352 pàgines acuradament editat per Pau Armengol, i copiosament il·lustrat.

 

   És un magnífic llibre d’alta divulgació per a qui vulga conèixer l’estat de la investigació sobre la ciutat de Valencia. Un excel·lent regal per a estes festes.

 

Entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

INFORMACIÓ:  963 70 11 05