QUALSEVOL DONA… Companyia de Teatre Faristol

QUALSEVOL DONA… Companyia de Teatre Faristol

 

Dissabte, 16 de juny  -  19 h.

 

Dissabte passat, 25 de novembre, es va commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona. El Museu d’Història de València, en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, es va sumar a esta celebració amb una lectura dramatitzada de l’obra de teatre Qualsevol dona…, a càrrec de la Companyia de Teatre Faristol. L’activitat va tindre una excel·lent acollida per part del públic, que va omplir la sala: es van desbordar les expectatives i moltes persones es van quedar sense poder assistir a l’acte.

 

Davant d’això, la companyia torna a escenificar l’obra el pròxim dissabte, 16 de juny, a les 19:00 h, a la sala d’usos múltiples del museu, ara amb el format de representació teatral.

 

La Companyia de Teatre Faristol naix a final del 2016 i està integrada per antics membres de l’aula de teatre de la S. C. El Micalet. El seu treball "Qualsevol dona…", és una adaptació lliure de Huit monòlegs, obra conjunta de Dario Fo i Franca Rame, amb la qual la companyia vol retre homenatge a estes dos figures tan representatives del teatre contemporani alçant les seues veus com a aportació a la lluita contra la violència de gènere.

 

Amb la direcció de Josep Manuel Gil Baquero, Qualsevol dona… reflectix les circumstàncies de vida de huit dones diferents a través d’alguns fragments dels 8 monòlegs de l’obra original, de la qual es conserven tant els recursos de la sàtira i la crítica sociopolítica i laboral com la denúncia de les desigualtats, l’explotació i la violència.

 

Entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. És necessària reserva prèvia.

INFORMACIÓ i RESERVA D’ENTRADES: 963 701 105