Retrobem la nostra música. Grup Vocal QUORUM. CONCERT.

Retrobem la nostra música. Grup Vocal QUORUM. CONCERT.

 

19 d'octubre - 19 h.

Concert Grup Vocal QUORUM

 

 

En col·laboració amb el programa “Retrobem la nostra música-2019”, dissabte vinent 19 d'octubre, a les 19 h., se celebrarà en l'àgora del Museu d’Història de València un concert a càrrec del Grup Vocal Quorum, amb la direcció de Daniel Escriche Civera.

 

“Retrobem la Nostra Música” és un programa estable de suport a la música, promogut des de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, que compta ja amb 40 edicions. El seu principal objectiu és donar suport i fomentar una part de les activitats musicals que naixen des d'iniciatives municipals, d'associacions i societats musicals valencianes. 

 

QUORUM es va constituir al juny de 2018 per un grup de persones amants del cant coral, amb diversos anys d'experiència en altres agrupacions musicals. El seu objectiu és, principalment, gaudir amb la interpretació de la música coral, a capella o amb acompanyament instrumental, de qualsevol època, estil i compositors,  així com el perfeccionament tècnic i artístic.

 

Des de la seua recent creació, han realitzat diferents concerts (Col·legi Pio XII, Església de la Passió, Església de Sant Lázaro)  i han participat en diferents esdeveniments de caràcter solidari (XIV Dia d’Àfrica en Natzaret, Associació Juvenil Santa Marta, Casa Fundació Ronald McDonald, Associació Parkinson València). A l'abril de 2019 van actuar en la IX Trobada Coral Sacra celebrada a San Antonio de Benagéber.  La seua actuació més recent, a l'octubre d'aquest mateix any, ha sigut en la XVI Campanya de Concerts d'Intercanvis 2019, que van compartir amb el Grup de Dansa Saragüell.

 

 

DANIEL ESCRICHE CIVERA, el seu director, és llicenciat en Història de l'art i format musicalment en els conservatoris de Meliana i València, on va estudiar solfeig i piano, així com harmonia, contrapunt, composició, cant i la seua tècnica. Així mateix, ha participat en nombrosos cursos de direcció coral amb professors com Jordi Casas, Juan Luís Martínez, Josep Ramón Gil-Tàrrega, Mónica Perales, Emilio de la Linde o Maite Oca.

Ha sigut el director titular del Cor de Cambra Ángelus, del Cor de l'AMPA del Col·legi El Plantío de la Cañada, del Cor de l'Escola Oficial d'Idiomes de València, del Cor del CEAM de Natzaret i del CEAM de Sant Josep. També ha dirigit, com a director convidat, a la Coral València Mèdica, la Coral Polifònica Vicentina, el Cor Scholapiarum Cantores, i el Cor d'Almàssera.

Actualment és director titular, des de 1998, del Cor de l'Associació Tyrius de València; des de 2006, del Cor del Centre de Música i Dansa de Natzaret; des de 2016, de l'Agrupació Coral de Benicalap; i des de 2018, del Cor del CEAM de Tendetes i del GRUP VOCAL QUÒRUM.

 

 

PROGRAMA

 

1ª PART: Músiques Valencianes

 

1. Soleta só jo ací – Atr. Bertomeu Càrceres

2. Bella, de vós sóm Amorós - Atr. Bertomeu Càrceres

3. Cançó de bressol – Andreu Soler

4. Sanctus – Daniel Escriche

5. Bolero de Guadassuar – Tradicional (Arr. Diego Ramón)

 

2ª PART: Músiques del Món

 

6. Hossanna to the Son of David – Luc Jakobs

7. Weep, o mine eyes – John Bennett

8. West side Story medley – Leonard Bernstein (Arr.: D. Escriche)

9. Northern lights – Ola Gjeilo

10. I’m gonna sing – Espiritual negre

 

Entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Per la previsible afluència de públic, és aconsellable reserva prèvia.

INFORMACIÓ  I RESERVES:   963 70 11 05