VISITES GUIADES a l'exposició "Sant Vicent Ferrer: entre la realitat i el mite"

VISITES GUIADES a l'exposició "Sant Vicent Ferrer: entre la realitat i el mite"

(FOTO:  Manolo Guallart)

 

 

“SANT VICENT FERRER: ENTRE LA REALITAT I EL MITE”, és la nova exposició temporal que s'exhibix en el Museu d’Història de València. Inaugurada el passat dia 12, podrà visitar-se amb entrada gratuïta fins al 28 de juny de 2020.

 

La mostra versa sobre la vida i obra de sant Vicent Ferrer, símbol popular de la nostra ciutat, i presenta institucions i iniciatives que ajuden a entendre la pervivència i actualitat d'un dels personatges que ocupa més espai en l'imaginari col·lectiu dels valencians i de les valencianes.

 

Entorn d'esta exhibició s'han organitzat algunes activitats complementàries, que inclouen visites guiades, comentades per Óscar Calvé i Vicent Moreno, comissaris de l'exposició.

 

Calendari:

 

Dimecres, 18 de desembre – 10 h.

Dijous, 19 de desembre  -  16 h.

Dissabte, 21 de desembre  -  11 h.

Divendres, 27 de desembre  -  11 h.

 

Tenint en compte la previsible afluència de públic, és necessària reserva prèvia.

 

Les visites estan dirigides preferentment a grups, però s'atendran reserves individuals fins a completar l'aforament de cada sessió, 15 persones màxim. (En cas de no cobrir-se un nombre mínim de visitants, l'activitat podrà ser anul·lada, informant aquelles persones que hagueren fet reserva)

 

A més de les indicades, després de les festes nadalenques està prevista la continuació d’estes visites guiades, en dates a determinar, que seran anunciades oportunament en la pàgina web del museu.

 

Totes les visites seran gratuïtes i dins de l'horari del museu.

 

INFORMACIÓ i RESERVES:   963 70 11 05.