VII Jornada de Museus Locals

VII Jornada de Museus Locals

 

28 febrer 2018  /  10:00 - 18:00 h.

 

El Museu Valencià d’Etnologia, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes i el Servei de Formació de la Diputació de València, han organitzat la “VII Jornada de Museus Locals” que tindrà lloc el 28 de febrer de 2018 en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes ( València).

 

Amb el lema “Museus locals i tecnologies digitals. Eines per a divulgar i comunicar els museus”, esta nova edició de les jornades proposa una reflexió sobre el paper que han de tindre estes tecnologies en l’estratègia general del museu i la presentació de casos concrets elaborats des d’estes institucions.

 

La implantació de les tecnologies digitals ha posat a l’abast dels museus noves formes de comunicació i participació cultural. Amb elles han augmentat les seues possibilitats de divulgació i s’han obert nous camins de relació amb els públics. Les diferents formes de consum de continguts museològics en marcs cada vegada més deslocalitzats, els recursos per a transmetre el missatge museològic, les possibilitats experiencials que oferixen les tecnologies i els mecanismes que tenen els visitants per a accedir i valorar el treball dels museus s’han convertit en eixos fonamentals per a la configuració de la seua missió.

 

Matrícula Gratuïta. Places limitades.

Inscripció oberta fins al pròxim 23 de febrer

 

Informació, Programa i inscripcions:  https://goo.gl/H99epT