Jornada “Género, soberanía alimentaria y sostenibilidad ambiental"

Jornada “Género, soberanía alimentaria y sostenibilidad ambiental"

 

 

L'Associació Por ti mujer organitza la Jornada “GÉNERO, SOBERANÍA ALIMENTARIA Y SOSTENIBILIDAD AMBIENTAL”, que tindrà lloc el dia 21 de març de 2019, a partir de les 10.30 h., en el Museu d'Història de València. L’esdeveniment es realitza en el marc del projecte “Formación para la sostenibilidad con perspectiva de género” subvencionat per l'Ajuntament de València.

 

La trobada, a més de ser un espai de reflexió, sensibilització i educació, pretén donar a conéixer al públic  -compost majoritàriament per dones-  diferents projectes que advoquen per la sobirania alimentària i un consum sostenible i responsable, entenent que per a construir una societat justa i igualitària, la perspectiva de gènere és necessària en tots els àmbits de la vida, inclòs el medi ambient.

 

Participaran en la presentació de l'acte Lucy Polo, presidenta de l'Associació,  Xelo Sanz Campo, de l’Espai  Dones i Igualtat de l’Ayuntament de València, i Javier Martí Oltra, director del MhV.

 

Seguirà la ponència de Ximena Machicao Barbery, sociòloga feminista provinent de Bolívia, especialitzada en gènere i desenvolupament, violències i explotació sexual de dones,  que parlarà sobre la transversalitat de gènere en la sostenibilitat ambiental, amb una mirada des del sud.

 

A continuació tindrà lloc una taula redona d'iniciatives ecosocials, en la qual s'exposaran diferents projectes, experiències i estudis sobre gènere i sostenibilitat ambiental, sobirania alimentària, horts ecològics i alimentació responsable i conscient. 

 

Entrada lliure, limitada a l'aforament de la sala.

INFORMACIÓ:  963.70.11.05