CONCERT. Dia Internacional de la Dona 2013

CONCERT. Dia Internacional de la Dona 2013

El pròxim 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. El Museu d'Història de València, com en anys anteriors, se suma als actes organitzats per a esta commemoració, amb les activitats següents:

 

  • Dones en l’història de València. Visites guiades dirigides específicament a grups, entitats o organitzacions. Les entitats o grups interessats han de reservar cita prèvia en el Tel. 963 70 11 05

 

Informació de l’activitat:

Recorregut temàtic "Dones en l’història de València", comentat per Javier Martí i Amparo Cardona (MhV) Durant la visita s'explicaran determinades peces que representen a dones destacades de la nostra història i narracions vinculades amb personatges femenins.

 

Dimecres 6 (a les 12 h.) Dijous 7 (a les 12 h.) i Divendres 8 (a les 12:00 i a les 17:00 h.)

Lloc: Sala d'exposició permanent i Sala d'usos múltiples del MhV.

Activitat gratuïta

 

  • Concert a càrrec del Quartet de Corda València. 8 de Març, a les 18:00 h.

 

El Quartet de Corda València es va fundar a finals de l'any 1997, després d'una estreta col·laboració dels seus components amb l'Orquestra Acadèmica de València (O.A.V.) dirigida per J. Enric Lluna.  Integren el grup Lola Bendicho (Violí I), Sarahi Sant Bartolomé (Violí II), Mara Ponce (Viola) i Teresa Alamán (Violoncel), acompanyades en esta ocasió per la soprano Estíbaliz Ruiz.

 

Totes les integrants d'esta agrupació han finalitzat els estudis musicals superiors i acumulen una àmplia experiència per la seua col·laboració amb diversos grups de cambra així com amb distintes orquestres simfòniques entre les que destaquen l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, Ensemble Instrumentale, la Turiae Camerata, o l'Orquestra Simfònica del Mediterrani.

 

El seu repertori clàssic comprén des del Renaixement fins el segle XX mostrant una gran diversitat de formes musicals: concerts, sonates, cantates, suites... Compten, a més, amb un ampli programa que inclou bandes sonores o peces de reconeguts intèrprets moderns (The Beatles, Frank Sinatra, Nicola Piovanni, Carlos Gardell -tangos-...) Entre els seus projectes musicals de futur destaca el treball d'interpretar el quartet KV 370 de Mozart amb oboé solista.

 

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, han preparat una actuació especial interpretant peces clàssiques (Pachelbel, Haëndel, Bach, Mascagni) junt amb altres obres instrumentals de la música actual.

 

Entrada gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Atesa la previsible assistencia de públic, és aconsellable reservar localitat cridant al Telèfon 963 70 11 05.