Gran Nit de Juliol - 2017 amb "Clau de Swing"

Gran Nit de Juliol - 2017 amb "Clau de Swing"

 

Dissabte, 22 de juliol de 2017  -  Nit en blanc en el MhV

Celebrem la Gran Nit de Juliol en companyia de “Clau de Swing"

 

 

Com en anys anteriors, el Museu d’Història de València s’unix a la celebració de la “Gran Nit de Juliol” amb una nit de portes obertes i l'actuació del grup valencià “Clau de Swing”.  El concert tindrà lloc en l'àgora del MhV, dissabte vinent, 22 de juliol, a les 23 h., amb un programa que inclourà swing, blues, jazz i bossa-nova.

 

Clau de Swing és ja una banda amiga per al MhV, doncs va fer el seu debut l'any 2012 precisament en la celebració de la Gran Nit de Juliol d'aquell any. La banda interpreta música de swing combinada amb jazz i algun altre estil com la bossa nova, amb un ampli repertori i un caràcter molt personal i ple de matisos, que farà sens dubte que els aficionats a la bona música gaudisquen la vetlada.

 

Conformen el grup sis músics de reconegut prestigi per la seua trajectòria personal i musical:  Roberto Lorente (trompeta) i Emilio Ferrer (trombó)  com a vents de metall;  Guillermo Balaguer (contrabaix), Rafael Martínez-Vilanova (piano) i Blas Molina (bateria) com a secció rítmica. I, finalment, la veu excepcional de Rosa Torres, com a solista. Tots ells són intèrprets de gran experiència, per formació i per vocació, que han col·laborat durant anys amb famosos grups d'estils molt variats i amb diferents formacions musicals de reconeguda fama internacional. 

 

Com a novetat,  la banda ens presenta el seu segon disc “Experiencias”, de producció pròpia, que pren el relleu al primer disc que va editar el grup.  El nom d'este segon treball es deu al fet que ha sigut gravat en el seu propi local d'assaig, per pistes, i amb ajuda en la part tècnica, la qual cosa els ha fet treballar i aprendre moltes i noves “experiències”. Vuit cançons componen este segon album:  My heart belongs to Daddy (Cole Porter), I can`t believe that you're in love with me (J. McHugh, C. Gaskill), Autumn leaves (J. Kosma, J. Prévert), Route 66 (B. Troup), St. Louis Blues (W. C. Handy), Let`s fall in love (H. Arlen, T. Koehler), Satin doll (D. Ellington, B.Strayhorn), y Bei mir bist du schön (S.Secunda, J.Jacobs).

 

La “Nit en blanc” és un projecte cultural iniciat en Paris l'any 2002 que es va estendre ràpidament a moltes altres ciutats del món i que ha trobat un especial recolzament a València, on s'ha convertit en un dels esdeveniments mes destacats de la Fira de Juliol, consolidant-se com una nit intensa de cultura i diversió, amb nombroses activitats i espectacles en els carrers, en la qual, a més, diferents museus i galeries d'art obrin les seues portes fins a la matinada.

 

L'entrada al concert serà lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

 

El Museu d’Història de València, seguint el seu horari habitual, tancarà les seues portes a les 19:00 h., obrint de nou a les 22:30 h. per a permetre l'accés del públic al concert.

 

Informació: 963 701 105