HEM OBERT ! Prepara la teua visita...

HEM OBERT ! Prepara la teua visita...

 

INFORMACIÓ.  CONDICIONS PER A LA VISITA

 

Pel que respecta als visitants, la normativa vigent en estes Fases (1 a 3) els exigix també tindre en compte certes condicions i complir determinats requisits:

 

- AFORAMENT: es limita a un terç de la capacitat habitual del museu. S'indicarà a l'entrada de cada centre.

Es permeten només visites individuals i familiars, entenent com a tals tant la visita d'una persona com la d'una unitat familiar o unitat de convivència anàloga. De moment, no es poden realitzar visites de grups, visites guiades ni activitats culturals o educatives. Els elements audiovisuals i tàctils, així com les taquilles o consignes no estaran en funcionament. Per seguretat, es retiraran també els fullets.

 

- És convenient acudir als museus amb EPI,s individuals  (l'ús de MÀSCARES és obligatori en els espais públics)

 

- Haurà de mantindre's la DISTÀNCIA MÍNIMA de seguretat de 2 m. al llarg de tota la visita.

 

- MESURES D'HIGIENE. El museu posarà a la disposició dels visitants gels hidroalcohòlics per a la neteja de mans. El seu ús SERÀ OBLIGATORI per accedir al recinte.

A més, s’ha reforçat la neteja de les instal·lacions i els banys. És molt important que els usuaris en facen un ús correcte i higiènic.

 

- RECORREGUTS SENYALITZATS. A l'efecte de garantir la protecció tant dels visitants com dels treballadors del centre s'han establert recorreguts unidireccionals de visita.

 

- Els visitants hauran de seguir totes les indicacions del personal del museu en matèria d'higiene i seguretat. En este sentit, donades les diferents característiques de cadascun dels espais, el visitant trobarà informació a l’entrada del centre i al llarg de tot el recorregut, en uns cartells preparats específicament per a cada museu, amb les instruccions a seguir a cada punt.

 

En tot cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció del COVID-19, en matèria de protecció física, higiene de mans i etiqueta respiratòria.

 

Si necessites més informació, crida'ns:  963 70 11 05