JOVE ORQUESTRA DIVISI. Concert 600 Aniversari de la Generalitat Valenciana

JOVE ORQUESTRA DIVISI. Concert 600 Aniversari de la Generalitat Valenciana

 

 

El dissabte 24 de novembre a les 12 h., el Museu d'Història de València acull una nova actuació de la JOVE ORQUESTRA DIVISI, davall la direcció d'Àlex de Sousa.

 

En esta ocasió el concert forma part de la campanya  “Al voltant de la música, l´esperit d´un poble. 600 anys. Tots a una veu” que ha promogut presidència de la Generalitat Valenciana,  en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la nostra Comunitat.

 

Amb esta iniciativa, les societats musicals participen en els actes commemoratius del 600 Aniversari amb la celebració, al llarg de tot l'any, de 600 concerts en les tres províncies, un per cada any complit per la institució. Els repertoris que s'interpreten, a més, inclouen peces de compositors valencians, amb el propòsit de donar a conèixer el treball realitzat durant anys pels músics de la nostra Comunitat.

 

El MhV s’unix d'esta manera a la iniciativa i contínua la seua labor de col·laboració amb les entitats musicals valencianes a les quals ve recolzant des de fa anys.

 

La JOVE ORQUESTRA DIVISI (JOORDI), va nàixer a l'octubre de 2001, davall la dinàmica pedagògica i artística de l'Aula de Música DIVISI. El seu principal objectiu és servir de plataforma per a la interpretació de música en grup a l'alumnat dels departaments de corda, vent i percussió de l'escola.  Conformen el grup 40 instrumentistes de totes les edats, coordinats per un equip de professors de DIVISI. Han actuat en nombroses ocasions amb repertori molt variat, des de música escrita pels grans genis fins a adaptacions de música de cinema, moderna, espirituals negres, etc., i han acompanyat en diverses ocasions a les diferents seccions corals de DIVISI.

 

 

PROGRAMA

 

  • STAR WARS. BSO.  (J. Williams)

Marxa imperial – Tema. 

 

  • MEDIEVAL I  (Ana de Sousa)

 

  • ADAGIO CONCIERTO ARANJUEZ  (J. Rodrigo)

Solista: MASSIMO INVERSA

 

  • SONATA EN FAM (A. Corelli)

Grave - Allegro - Sarabande -  Gigue

 

 

  • THE SMELL OF TANGO  (G.A. Speckert)

 

  • OJOS DE ESPAÑA

Popular - Adaptació: Juan González

 

  • SINFONÍA DEL NUEVO MUNDO  (A. Dvorak)

Adap. 1r Moviment

 

  • SANDPAPER BALLET  (Leroy Anderson)

 

 

Entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. És necessària reserva prèvia.

Informació i reserves:  963 70 11 05