... BONES NOTÍCIES !!! Tornen al MhV les visites guiades i les activitats didàctiques.

... BONES NOTÍCIES !!! Tornen al MhV les visites guiades i les activitats didàctiques.

 

TENIM BONES NOTÍCIES !!! Tornen al MhV les visites guiades i les activitats didàctiques, i es realitzaran al llarg de tot l'estiu. 

 

Com ja sabeu, la nostra activitat educativa també es va veure afectada per les mesures del confinament per COVID-19. Però ara, en esta nova Fase, en la qual anirem recobrant gradualment la normalitat, anirem realitzant noves activitats, de les quals vos informarem oportunament en la web del MhV i en els mitjans de comunicació habituals.

 

De moment, iniciem l'activitat amb “EXPLORA EL MhV” una visita guiada a l'exposició permanent del MhV, acompanyada per educador/a, per a conéixer el museu així com diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura de València.

 

Duració: 45-50 minuts

Dirigida a tots els públics i públic familiar.

Activitat gratuïta. Places limitades. És necessària reserva prèvia. (Màxim 5 places/persona)

 

Programació inicial:

-Dissabte 4 i diumenge 5 de juliol, a les 12 h.

 

PROGRAMACIÓ ESPECIAL ESTIU 2020  (JULIOL  i AGOST)

  • Tots els divendres: a les 18 h.
  • Tots els dissabtes i diumenges:    A les 11.30 h.  i a les 13 h.

No oblideu fer reserva prèvia.

 

A més, temporalment i fins a un altre avís, l'entrada al museu serà també gratuïta, limitada a la capacitat de la sala que, en aquests moments, serà menor ateses les normatives de protecció sobre COVID-19.

 

Les persones interessades a visitar el MhV o a realitzar alguna de les activitats. poden trobar les indicacions que han de seguir sobre seguretat i protecció en aquest enllaç.

 

Vos recordem que seguix obert el termini per a sol·licitar activitats educatives per a col·lectius i grups en el Museu d'Història de València. Molt probablement tenim alguna activitat que vos pot interessar.

Més informació ací.

 

INFORMACIÓ i RESERVES: 963 70 11 05