Dia per a l’eliminació de la violència contra la dona. Companyia teatre Faristol “QUALSEVOL DONA ... "

Dia per a l’eliminació de la violència contra la dona. Companyia teatre Faristol “QUALSEVOL DONA ... "

 

Dissabte 25 de novembre -  19:00 h.

 

 

Dissabte vinent, 25 de novembre,  es commemora el “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona”. El Museu d’història de València, en col·laboració amb la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, se suma a esta celebració amb la representació de l'obra de teatre “Qualsevol dona…” a càrrec de la Companyia de teatre Faristol. 

 

L'activitat es realitzarà en la sala d'usos múltiples del museu, a les 19:00 hores, amb entrada lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. És necessària reserva prèvia (Telf. 963.70.11.05)

 

La Companyia de teatre Faristol naix a la fi del 2016 i està integrada per antics membres de l'aula de teatre de la S.C. El Micalet.  El dissabte 25 ens presentaran el seu treball “Qualsevol dóna…”,  una adaptació lliure de “8  Monòlegs “, obra conjunta de Dario Fo i Franca Rame,  amb la que la companyia vol retre homenatge a estes dues figures tan representatives del teatre contemporani, alçant les seues veus com a aportació a la lluita contra la violència de gènere. 

 

Baix la direcció de Josep Manuel Gil Baquero,  “Qualsevol dóna…” reflectix les circumstàncies de vida de huit dones diferents, mitjançant la lectura dramàtica de fragments dels 8 monòlegs de l'obra original, de la qual es conserven tant els recursos de la sàtira i la crítica socio-política i laboral, com la denúncia de les desigualtats, l'explotació i la violència.

 

El programa amb totes les activitats organitzades per la Regidoria d'igualtat i polítiques inclusives amb ocasió d'esta jornada reivindicativa pot consultar-se en el següent enllaç:  https://goo.gl/bWNUEX

 

INFORMACIÓ i RESERVA ENTRADES:  963.70.11.05