Jornada en homenatge a SOLOMÓN IBN GABIROL

Jornada en homenatge a SOLOMÓN IBN GABIROL

 

 

Enguany s’acompleix el mil·lenari del naixement de Solomón ibn Gabirol (Málaga; c. 1021-Valencia; c. 1058), poeta i filòsof hebreu de renom universal.

 

Aprofitant la fi de les restriccions sanitàries per a realitzar activitats en museus, la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, conjuntament amb la Federación de Comunidades Judías de España y la Red de Juderías de España, ha organitzat una “Jornada Ibn Gabirol”, que tindrà lloc en el Museu d’Història de València el dimecres, 3 de novembre, a partir de les 18:00 h. (Apertura de la jornada)

 

PROGRAMA:

 

  • A les 18:30 es presentarà una exposició sobre el personatge, basada en el còmic de Miguel B. Núñez i promoguda per la Fundación Ibn Gabirol.
  • Tot seguit hi haurà una conferència a càrrec de Rachel Peled, de la Universitat d’Alcalà, especialista  en estudis serfardís i en literatura comparada de l’Edat Mitjana.
  • Tancarà la jornada la representació de l’obra “Rituales de amor, el poeta enamorado”, a càrrec del grup Evoèh.

 

L’entrada és lliure, però l’aforament de la sala es limitat, per la qual cosa, caldrà fer reserva prèvia, telefonant al Museu d’Història de València (963 70 11 05) a partir del divendres 29 d’octubre a les 10:00 hores.

 

Els diferents actes del programa es realitzaran amb la previsió de complir amb totes les mesures i normes de seguretat vigents enfront de la covid19, establides per les autoritats sanitàries, per a això sol·licitem la col·laboració de totes les persones assistents als mateixos (ús de màscares obligatori col·locada correctament sobre el rostre, neteja de mans, mantindre la distància adequada, etc.)

 

INFORMACIÓ:  963 70 11 05