NOVA OFERTA EDUCATIVA EN EL MHV

NOVA OFERTA EDUCATIVA EN EL MHV

 

La Delegació de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València  ha posat en marxa un nou model de didàctica per als museus que depenen d'ella, que s'ha difós en aquests dies a través de la web municipal.

 

El Museu d'Història de València és un dels centres que desenvoluparà aquest nou programa educatiu,  amb activitats i tallers didàctics que s'organitzen entorn de dos grans grups: els dirigits a tots els públics i els organitzats per a col·lectius.

 

  • PER A TOTS ELS PÚBLICS. Es dirigixen al públic en general. És necessària reserva prèvia telefònica   (963 70 11 05). S'admetran reserves d'1 a 5 persones com a màxim (fins a completar grups de 25 persones)

 

Activitats per a tots els públics en el MhV

 

 

 

 

HISTOLABS: Experimenta en el museo

 

 

 

VINE A JUGAR EN FAMILIA

 

 

HISTORIES COMPARTIDES. Taller multicultural.

 

 

EXPLORA EL MhV.

 

 

VALÈNCIA, coneixes la seua història?

 

 

 

 

  • PER A COL·LECTIUS. Es dirigixen a centres educatius, associacions o altres entitats sense ànim de lucre. Aquestes reserves no es podran fer telefònicament. Se sol·licitaran per mitjà d'una plataforma online, que estarà oberta en la web de l'Ajuntament de València (www.valencia.es) des de l'última setmana de febrer a la fi de març i, de nou, el mes de setembre.

 

Totes les activitats són gratuïtes. No obstant això, no inclouen l'entrada al museu (completa o reduïda), que haurà de ser satisfeta llevat que la persona siga beneficiària d'algun dels subjectes de gratuïtat contemplada en l'Ordenança reguladora dels preus públics per a l'entrada en museus i monuments, o que l'activitat es realitze en diumenges o en aquells dies que l'entrada als museus és gratuïta.

 

Periòdicament, s'aniran comunicant noves ofertes relacionades amb esdeveniments significatius o moments concrets de l'any, de les quals donarem completa informació a través de les webs (municipal i del museu), de les xarxes socials o per E-mail a totes les persones o entitats que ho sol·liciten.

 

Saber-ne més

Com puc sol·licitar una activitat?