PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS.

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS.

 

Benvinguts/as al mes de Desembre en el MhV.

 

Continuem amb la programació iniciada el mes de setembre passat a la qual s'afegiran, a partir del dia 18 de desembre i fins al 4 de gener, noves activitats i tallers educatius durant aquestes festes nadalenques, de les quals vos anirem informant en esta pàgina i en xarxes.

 

Vos convidem a participar en les noves propostes per a aquest mes de desembre, amb experiències que combinen la creativitat, la imaginació i la col·laboració en diferents activitats, tallers, visites temàtiques i recorreguts que convertixen el museu en un espai accessible perquè grans i xicotets aprenguen i es divertisquen, tot això integrat en activitats que fomenten l'educació mediambiental i l'educació en valors.

 

Totes les activitats són gratuïtes. Amb places limitades, per la qual cosa és necessària reserva prèvia.

 

INFORMACIÓ i RESERVES: 963 70 11 05

 

 

Programació DESEMBRE (Des del dissabte 4 fins al diumenge 12)

 

  • Dissabtes 4 i 11 de desembre.

 

> A les 11 h.: EXPLORA EL MUSEU. Públic adult / familiar. Duració: 50 minuts.
 

Visita guiada a l'exposició permanent, acompanyada d'educador/a, per a conéixer el museu i aprendre diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura valenciana.

 

> A les 12.30 h. Vine a jugar en família: SEGUIX LA PISTA!! Tots els públics. Duració: 1 h. aprox.

 

Una breu visita a l'exposició permanent, seguida d'un recorregut pels principals espais del museu, realitzant activitats amb diversos reptes a superar, en la qual els/les participants treballaran en equip. Activitat dirigida a públic familiar amb la intenció de fomentar l'aprenentatge mutu mitjançant dinàmiques d'interacció.

 

 

  • Diumenges 5 i 12 de desembre.

 

> A les 11.00 h. EXPLORA EL MUSEU. Públic adult /familiar. Duració: 50 minuts.
 

Visita guiada a l'exposició permanent, acompanyada d'educador/a, per a conéixer el museu i aprendre diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura valenciana.

 

> A les 12.30 h. Vine a jugar en família: UNA MALETA EN EL MUSEU !! Activitat orientada al públic infantil. Duració: 1 h. aprox.

 

Visita breu a l'exposició permanent de la mà dels personatges de diferents relats dramatitzats, les històries dels quals es vinculen a diferents objectes o peces que s'exposen en el MhV.

 

En aquesta ocasió (diumenges 5 i 12) el relat triat és “Mercuri. El gat viatger”.
 

A partir de la narració de les aventures de Mercuri, el gat viatger, ens acostarem al món de l'antiga Roma i de la Valentia romana, amb històries que ens acostaran a algun dels secrets ocults en el MhV, fent un viatge en el temps per a comprendre millor la nostra herència.

A continuació, els assistents participaran en un joc en equip i, a través de diferents pistes, hauran de resoldre un misteri que s'amaga en el museu.

 

Vos esperem !! .... i estar atents a les pròximes activitats.