Programació de març: Activitats didàctiques i visites guiades

Programació de març: Activitats didàctiques i visites guiades

Dins de les activitats programades en la nova oferta didàctica per als museus municipals, el Museu d’Història de València realitzarà diferents tallers i visites guiades al llarg del mes de març.  Vos informem de les que es realitzaran esta setmana:

 

Dijous, 12 de març, a les 17:00 h

Visita guiada a l’exposició permanent del museu.

 

 

Dissabte 14 de març.  A les 17.00 h.  -   “Vine a jugar en família”  Taller orientat a públic familiar.

Els tallers familiars tenen la vocació de fomentar l'aprenentatge mutu per mitjà de dinàmiques d'interacció, reunint membres de diferents generacions.  Es presentaran en diversos formats, que aniran canviant al llarg de l'any.

Per a esta ocasió s'ha programat un taller didàctic per a conéixer la història de les falles: el seu origen, els materials que s'han utilitzat en el passat i com es construeixen en l'actualitat. A més, podràs crear un xicotet “ninot” basat en una peça del museu…   T'atreveixes a convertir-te en un artista faller? (*)

 

 

               

                                

 

Diumenge, 15 de març, a les 11:00  i a les 12:30 h

Visita guiada: «Festes i tradicions»

Una visita a la col·lecció permanent del museu en la qual, a més, podràs conéixer algunes curiositats sobre les festes i tradicions més rellevants que ha viscut la ciutat de València a través de la història.
 

Totes les activitats són gratuïtes i per a tots els públics.

Cal fer reserva prèvia.

Informació i reserves: 963 701 105

 

 

(*) Només has de portar una caixa de cartó, del tamany d’una caixa de sabates, per a poder portar-te la teua figura a casa.