Sant Vicent Ferrer: entre la realitat i el mite-VISITES GUIADES-Suspeses temporalment (COVID-19)

Sant Vicent Ferrer: entre la realitat i el mite-VISITES GUIADES-Suspeses temporalment (COVID-19)

 

INFORMACION i RESERVES.   963 70 11 05

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

 

 

El Museu d’Història de València exhibix una nova exposició temporal amb el títol “SANT VICENT FERRER: entre la realitat i el mite”, inaugurada el passat 12 de desembre, que podrà visitar-se amb entrada gratuïta fins al 28 de juny de 2020.

 

La mostra versa sobre la vida i obra de sant Vicent Ferrer, símbol popular de la nostra ciutat, i presenta institucions i iniciatives que ajuden a entendre la pervivència i actualitat d'un dels personatges que ocupa més espai en l'imaginari col·lectiu dels valencians i de les valencianes.

Al voltant d'esta exhibició s'han organitzat algunes activitats complementàries, que inclouen visites guiades, comentades per Óscar Calvé i Vicent Moreno, comissaris de l'exposició. Estes visites guiades són amb entrada gratuïta i s'han de concertar amb reserva prèvia.

 

Duració 1 h.  -  Tots els públics

Idiomes: valencià / espanyol (per a altres cal consultar consultar)

 

Les visites començaran dimecres vinent, 22 de gener, a les 11 h., amb una sessió especial dinamitzada per Vicent Moreno, comissari de l'exposició, fent coincidir esta amb la festivitat de sant Vicent Màrtir i el dia de la celebració del bateig de sant Vicent Ferrer. 

 

A partir del dijous 23 es realitzaran segons el següent calendari:

 

-Matins: dimarts, dimecres i dijous, a les 10 i a les 12 h.

-Vesprades:   dimecres i dijous a les 16 h.

-Diumenges: a les 11 h. (una vegada al mes): 23 de febrer / 29 de març / 26 d'abril / 24 de maig i 28 de juny, últim dia en què podrà visitar-se l'exposició.

 

Els dies que coincidisquen amb algun esdeveniment del museu o amb festius no es realitzaran les visites. Esta informació es facilitarà en el moment de fer la reserva.

 

L'activitat es dirigix preferentment a grups, però s'atendran reserves individuals fins a completar l'aforament de cada sessió, 25 persones màxim. En cas de no cobrir-se un nombre mínim de visitants, l'activitat podrà ser anul·lada.

 

Aquelles persones o grups que desitgen visitar també l'exposició permanent del museu, podran fer-ho després de finalitzar el seu recorregut en la temporal. Per a això, hauran de dirigir-se a Recepció i obtindre, en el seu cas, la corresponent entrada al museu.