Exposició "Hebron, vida i resistències"

Exposició "Hebron, vida i resistències"

 

Dins del marc de la passantia organitzada per la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració amb representants de València i d'Hebron entre els dies 20 i 27 d'octubre, aquesta regidoria ha sol·licitat a la de Patrimoni i Recursos Culturals fer una exposició fotogràfica del municipi d'Hebron (Palestina) en el Museu d’Història de València, amb data d'inauguració el 23 d'octubre, així com projectar un documental i celebrar un col·loqui en el mateix lloc i data.

Atenent la llarga trajectòria de cooperació internacional de la nostra ciutat i a l'obert marc de col·laboració entre regidories, la Regidoría de Patrimoni i Recursos Culturals ha acceptat amb gust la proposta, disposant la infraestructura convenient en el museu per al muntatge.

 

Organitzada per BDS País Valencià,  “Hebron, vida i resistències” pretén ser un acostament a la complicada vida de les persones que viuen en aquesta ciutat palestina.

La mostra inclou fotografies dels foto-reporters Germán Caballero i Estela Vidal, i audiovisual de Veus Produccions.

 

Encara que la inauguració està prevista per al 23 d'octubre,  la informació definitiva s'anunciarà en l'agenda del museu.