Presentació del catàleg de l'exposició “La festa de la modernitat"

Presentació del catàleg de l'exposició “La festa de la modernitat"

Dimecres vinent, 6 de maig, a les 13 h., en el Saló de Cristall de la Casa Consistorial, tindrà lloc la presentació oficial del catàleg de l'exposició “La festa de la modernitat. La Fira de Juliol a través dels seus cartells”, que ha sigut editat pel Servei de Publicacions de l'Ajuntament de València.

 

L'obra, que es va donar a conèixer com a primícia en la passada Fira del Llibre, serà presentada per la Regidora Delegada de Cultura de l'Ajuntament de València, Mayrén Beneyto, i per Luisa Sempere, historiadora d'art i coautora del llibre.

 

El catàleg reunix treballs de reconeguts investigadors. Gil Manuel Hernández, antropòleg i historiador, analitza el desenvolupament de la festa des del seu origen a l'actualitat, mentre que Rafael Solaz descriu detalladament els actes més destacats. Finalment, la historiadora del disseny Raquel Pelta, aporta un article sobre l'evolució del cartelismo valencià, que servix de perfecte preludi al catàleg raonat de les obres exposades, elaborat per Luisa Sempere.