Planifica la visita

  • Si vols aprofitar al màxim la visita amb la teua classe o grup, et recomanem:

-Consultar en la nostra agenda què activitats i exposicions temporals coincideixen amb la vostra visita, per si fora del teu interès.

 

-Informar-vos sobre els diferents accessoshoraris i tarifes.

 

 

  • ¿Què tipus de visita pot fer un centre escolar / grup?

 

-Visita lliure: és l'opció si el grup realitza el recorregut pel seu propi compte. (Es considera grup l'integrat per més de 10 persones).
L'entrada és gratuïta per a grups escolars acompanyats exclusivament de professorat del centre. Per a un altre tipus de grup consulteu en tarifes.

 

-Visita guiada: educadors/es especialitzats us introduiran en la història d'este singular museu i us guiaran en el vostre passeig al passat de la ciutat.

 

- Tallers educatius i/o activitats d’oci i temps lliure: són els anomenats “HistoLabs”, on l’alumnat aprèn a recopilar informació, crear hipòtesis o classificar materials de una forma cooperativa.

 

Pots consultar les activitats en el següent enllaç:

https://www.valencia.es/documents/20142/9753540/20220314_colectivos_valenciano_historia_de_valencia.pdf/35e6efe9-5b1d-7a6a-f3bc-36f8072f4353?t=1647252472735

En tots els casos, és necessari reservar amb antelació (almenys dues setmanes abans de la data pensada).

 

 

  • Per a fer una reserva:

- Has d’omplir el següent formulari i la empresa de didàctica es posarà en contacte en tú per a parlar de les dates o qualsevol altre tema:

https://www.valencia.es/val/cultura/programa-de-activitats-en-museus

 

- Si tens algun dubte, pots cridar al 963 70 11 05 o enviar un correu a  mhv_comunica@valencia.es