Normes i recomanacions

 

-  Abans de vindre... prepara la visita.

 

-  Quan arribes al MhV seguix estes

   normes i recomanacions.

 

-  En acabar la visita no oblides...

 

-  Informació per a grups.

Servicis del museu

  • INFORMACIÓ TELEFÒNICA: 963 70 11 05  / 963 70 11 78

 

  • EN EL MUSEU:

  

- Pots sol·licitar en RECEPCIÓ els DOSSIERS de suport a la visita:  permeten realitzar un itinerari autoguiat per l'exposició permanent.

Els audiovisuals del museu estan en valencià, castellà, anglès i francès. Els textos de vitrines i panells estan en valencià i castellà, però en Recepció pots sol·licitar un dossier de suport que conté tots els textos. Disposem d'ells en anglès, francès, italià i braille.

 

- Al costat de Recepció trobaràs un PLÀNOL amb informació detallada del museu.

 

 

  • SERVEI GRATUÏT DE GUARDA-ROBA i CONSIGNA:  per seguretat, és obligatori dipositar en consigna bosses, motxilles o paquets grans, així com paraigües o objectes punxants i tallants

 

  • TENDA / LLIBRERIA: en la que podràs adquirir llibres, catàlegs d'exposicions i objectes de record de la teua visita. Situada al costat de Recepció, roman oberta amb el mateix horari del Museu. Per a accedir pregunta en Recepció.

 

  • ACCESSIBILITAT: l’accessibilitat universal és un dels objectius primordials del MhV. Estem treballant per a garantir a tots els visitants l’accés al museu. Consulta els serveis que oferim actualment.

 

  • DIDÀCTICA: pots reservar visites guiades, tallers i activitats d’oci i temps lliure. Guies especialitzats t’introduiran en la història d’este singular edifici i et guiaran en el teu passeig al passat de la ciutat. Pots consultar el programa complet d’activitats.

 

Si tens algun dubte o suggeriment contacta amb nosaltres. La teua opinió és important i ens ajuda a millorar.