Setmana de la arquitectura 2015

Setmana de la arquitectura 2015

Un any més, el Col·legi Oficial d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV) celebra la Setmana de l'Arquitectura, en la qual participen nombrosos professionals d'esta disciplina amb la intenció de divulgar el seu treball a la societat. Les activitats es desenvoluparan entre el 30 de setembre i el 5 d'octubre en nombrosos municipis de la comunitat.

 

Durant estos sis dies, es realitzaran visites a edificacions emblemàtiques i a espais singulars per a conèixer-los des d'altres perspectives, hi haurà conferències, tallers infantils i activitats culturals, totes elles gratuïtes i d'accés lliure per a qualsevol persona interessada a conèixer més la seua ciutat.
El Museu d'Història de València acollirà una activitat el dissabte 3 d'octubre, amb el títol “Escales Arquitectura”, en la qual es farà un recorregut per l'entorn del Museu i del Parc de Capçalera per a mostrar la configuració urbana en la trobada de València i Mislata, abordant aspectes com el planejament, projectes de paisatge, projectes d'urbanisme i d'arquitectura, així com la rehabilitació d'edificis històrics. L'activitat estarà guiada per les arquitectes Rosa Pardo i Lluïsa Cerverón. 

 

El punt de trobada serà el Parc de Capçalera, a les 10:15 h. Les activitats són gratuïtes, però l'aforament i les dates d'inscripció són limitades. Les inscripcions es realitzen des de la pàgina web del COACV.