GRAN NIT DE JULIOL, amb "Clau de Swing"

GRAN NIT DE JULIOL, amb "Clau de Swing"

 

Dissabte 24 de juliol de 2021, a les 22:30 h.

 

 

Amb el lema 'Hola!', com a expressió del retrobament  després d'una parada d'un any a causa de la pandèmia, la Fira de Juliol ha tornat enguany, des dels dies 1 al 25, amb prop d'un centenar d'activitats per a tots els públics en diversos barris i pobles de la ciutat.

 

Dins del programa de la Gran Fira de València 2021, destaca l'anomenada Gran Nit de Juliol, el dissabte 24, que ens oferirà una nit d'espectacles, de música i de teatre, amb diverses propostes culturals. Els museus de València, a més, ho celebraran amb una nit de portes obertes i entrada gratuïta.

 

Un any més, el Museu d’Història de València se suma a este esdeveniment, amb la realització d'un nou concert del grup valencià “Clau de swing”, que tindrà lloc en l'àgora del museu, dissabte vinent, 24 de juliol, a les 22.30 h.

 

Clau de Swing és ja una banda amiga per al MhV, perquè va fer el seu debut l'any 2012 precisament en la celebració de la Gran Nit de Juliol d'aquell any, i des de llavors ha col·laborat amb el museu en diferents ocasions.

 

Conformen el grup sis músics de reconegut prestigi per la seua trajectòria personal i professional: Roberto Lorente (trompeta) i Emilio Ferrer (trombó) com a vents de metall; Guillermo Balaguer (contrabaix), Rafael Martínez-Vilanova (piano) i Blas Molina (bateria) com a secció rítmica. I, finalment, la veu excepcional de Judith Sanz, com a solista.

 

El grup seguix fidel a la seua línia del Swing-Jazz incloent també alguna bossa nova. Des de l'estiu passat han desenvolupat un espectacle, titulat “El swing en el cinema”, el repertori del qual està compost per cançons que poden escoltar-se en diferents títols de la pantalla gran.

 

L'entrada al concert serà lliure i gratuïta, limitada a la capacitat de la sala, per la qual cosa és necessari fer reserva prèvia.

 

Per a aquesta ocasió, el Museu d’Història de València no manté el seu horari habitual sinó que romandrà obert, ininterrompudament, des de les 10.00 fins a les 22.00 h., moment en què es desallotjarà l'espai de públic per a donar pas al concert, al qual solament podran assistir aquelles persones que hagen realitzat prèviament reserva.

 

Ens agrada i motiva el poder celebrar la Gran Nit de Juliol, encara que ho farem amb la previsió de complir amb totes les mesures i normes de seguretat enfront de la covid establides per les autoritats sanitàries per a evitar l'augment dels contagis.

 

Informació i reserves: 963 70 11 05

Enllaços a la informació completa (pàgina web de la FIRA):

Enlace info (español)

Enlace info (valencià)

Enlace info  (inglés)