"LECCIONES DE NUESTROS ABUELOS" un llibre de Luís Vivas Ramos i l'alumnat del Col. Sagrado Corazón

"LECCIONES DE NUESTROS ABUELOS" un llibre de Luís Vivas Ramos i l'alumnat del Col. Sagrado Corazón

 

Dijous, 26 de maig – 19.00 h.   -   PRESENTACIÓ DE

 

“LECCIONES DE NUESTROS ABUELOS”, un llibre de Luís Vivas Ramos i l'alumnat del Col·legi Sagrado Corazón – Quart de Poblet (València)

 

L'obra, editada per Vinatea (2021), explica un projecte per a l'ensenyament de la Història -una part de la Història d'Espanya del segle XX- a partir d'una recopilació d'articles que el seu alumnat ha creat amb investigacions personals en les seues pròpies famílies.

 

Luís Vivas és professor de Geografia i Història d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) en el Col·legi Sagrado Corazón de Quart de Poblet (València). Forma part del grup GEA-CLÍO, en el qual col·labora i aprén al costat d'un nodrit nombre de docents d'institut i universitat, que tracten de millorar la didàctica de l'Àrea de Geografia i Història. Compagina la seua tasca docent amb la creació de materials per a diferents llibres, realització de cursos de Didàctica i col·laboració en diferents treballs de recerca al costat del seu alumnat, alguns dels quals han sigut premiats a nivell nacional (Premis San Viator, Madrid)

 

En la seua obra, l'autor cita: “Trencar les parets del col·legi. Deixar que entren els AVIS i es convertisquen en MESTRES dels seus nets per uns dies. D'això tracta aquest LLIBRE… De viure l'ESCOLA i no separar-la de la vida”

 

Els beneficis que puguen haver-hi amb la venda d'aquest llibre seran destinats a projectes solidaris que l'Editorial Vinatea finança.

 

L'assistència a l'acte és lliure i gratuïta, limitada a l'aforament de la sala.

 

INFORMACIÓ: 963 70 11 05