El MhV obri de nou les seues portes (Fases 1 a 3)

El MhV obri de nou les seues portes (Fases 1 a 3)

Dijous passat, 21 de maig, el MhV va reobrir de nou LES SEUES PORTES AL PÚBLIC (fase 1)

 

L'aplicació de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat en l'àmbit territorial de València va permetre la reobertura dels museus d'acord amb les condicions establides en l'Ordre SND/399/2020. En aplicació d'esta normativa l'Ajuntament de València va decidir recuperar gradualment l'activitat cultural de la ciutat amb la reobertura progressiva dels seus MUSEUS i MONUMENTS complint amb l'objectiu fonamental de preservar la salut pública.

 

Amb este plantejament, la xarxa municipal de museus i monuments de València, dependent de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, a partir del dijous 21 de maig va iniciar l'obertura gradual dels seus centres al públic, adoptant temporalment un horari especial:

 

- Dimarts, dimecres i dijous: de 10 a 14 h.

- Divendres i dissabtes: de 10 a 14 h. i de 15 a 19 h.

- Diumenges i festius: de 10 a 14 h.

- Dilluns: TANCAT.

 

A més del MhV, els primers museus a obrir van ser els següents: Casa-Museu Benlliure,  Casa-Museu Vicente Blasco Ibáñez,  Centre Arqueològic de l’Almoina,  Museu de Ciències Naturals,  Museu de la Ciutat,  Museu de l'arròs y  Palau de Cervellò. A estos s'aniran afegint progressivament la resta de centres..

 

Es permeten només visites individuals i familiars, entenent com a tals tant la visita d'una persona com la d'una unitat familiar o unitat de convivència anàloga. De moment, no es poden realitzar visites de grups, visites guiades ni activitats culturals o educatives. Els elements audiovisuals i tàctils, així com les taquilles o consignes no estaran en funcionament. Per seguretat, es retiraran també els fullets.

 

Estes mateixes condicions s'han mantingut durant la Fase 2 i continuen ara que estem en la Fase 3, fins a un altre avís.. Qualsevol canvi es comunicarà oportunament a través de les pàgines web municipals i de les xarxes socials, atés que en passar a les successives fases s'esperen possibles modificacions.

 

Tots els museus esmentats s'han preparat per a esta reobertura, adoptant les normes que exigix la legislació vigent (per a les Fases 1 a 3) amb totes les mesures sanitàries de protecció tant cap als treballadors, en les pròpies instal·lacions i en els béns patrimonials, com cap als visitants, perquè estos puguen acudir als diferents espais museístics amb les màximes garanties possibles, seguint les normes i protocols exigits.

 

Quant als VISITANTS, poden conéixer ací les condicions per a la visita.

 

 

SEGUEIX-NOS TAMBÉ EN LES XARXES SOCIALS.

 

A més de la reobertura,  continuaran les activitats on-line que es van iniciar després del tancament dels museus per la declaració de l'estat d'alarma. La iniciativa virtual de #Museusacasa es manté, a través de la web Cultural Valencia i les xarxes socials municipals, que continuaran publicant diàriament les diferents notícies i activitats que es realitzen on-line a proposta dels diferents centres.

 

INFORMACIÓ MhV :  963.70.11.05  - 963.70.11.78

Per a informació sobre els restants museus pots dirigir-te als seus respectius telèfons,  que trobaràs en la web municipal.