En temps dels visigots al territori de València. Mº Prehistòria de València

En temps dels visigots al territori de València. Mº Prehistòria de València

 

  • CONFERÈNCIA INAUGURAL. 18 de desembre – 19 h.

Saló Alfons el Magnànim. Museu de Prehistòria de València.

Presentació del projecte a càrrec d'Esperanza Huguet (Comissària de l'exposició), previament a l'obertura de la mostra al públic, a les 20.00 h.

 

  • Període d'exhibició: Del 18 de desembre de 2019 al 28 de juny de 2020.

 

El Museu de Prehistòria presenta una nova exposició temporal  'En temps dels visigots al territori de València', una mostra de producció pròpia que presenta prop d'un centenar d'objectes arqueològics recuperats dels jaciments visigots valencians.

 

L'exposició, comissariada pels arqueòlegs Esperanza Huguet, Josep Maria Macias i Albert Ribera, obrirà una finestra a un període històric poc valorat. Una etapa de mestissatge i transició, amb reminiscències romanes i elements germànics i del món oriental.

 

Els fons exposats pertanyen al Servei d'Investigació Prehistòrica de la Diputació de València, al Servei d'Investigació Arqueològica Municipal de l'Ajuntament de València, al Museu del Pla de Nadal de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i al Museu Arqueològic de l'Ajuntament de Llíria, i s'han extret dels jaciments de Horta Vella a Bétera i València la Vella en Riba-roja.

 

A més, entorn de l'exhibició, el museu ha organitzat visites guiades, tallers  i activitats complementàries, dirigides a tots els públics.

 

Podeu ampliar informació en el següent enllaç: (+info)