II Seminari Internacional de Fonts Orals: Història, Memòria i Fonts Orals.

II Seminari Internacional de Fonts Orals: Història, Memòria i Fonts Orals.

 

 

Els pròxims dies 7 i 8 de febrer, tindrà lloc en les instal·lacions de la Societat Coral El Micalet (Guillem de Castro, 73. València) el  "II Seminari Internacional de Fonts Orals: Història, Memòria i Fonts Orals"

 

Organitzat per l'Associació Cultural Institut Obrer (ACIO), l'Associació Valenciana per a la Investigació amb Fonts Orals (AVIFOR), de la Universitat d'Alacant i la Fundació Salvador Seguí (FSS), compta enguany amb la col·laboració de diverses entitats de reconegut prestigi com: Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València; Federació Valenciana de Municipis i Províncies; Societat Coral El Micalet; Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló; Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I de Castelló i Universitat de València.

 

El seminari està dedicat a mostrar experiències, tant personals com col·lectives, en l'elaboració de la font oral i en la construcció d'arxius de fonts orals.

Amb este objectiu, importants especialistes, tant d'àmbit local com internacional, reflexionaran sobre la seua experiència en la investigació, una estupenda oportunitat per a posar experiències en comú i enriquir-se amb les d'altres investigadors.

 

Pots accedir al programa complet en aquest enllaç.

Inscripció i informació:    info@institutobrero.com