Programació de tardor en els museus de València

Programació de tardor en els museus de València

Del 01/10/2020 al 30/12/2020

 

Per al primer trimestre del curs 2020-2021, els Museus i Monuments de València proposen una nova oferta didàctica de visites guiades, visites taller i visites dinamitzades destinades a col·lectius (centres educatius, associacions, etc.).

Les reserves es realitzen en línia mitjançant un formulari en el qual es pot seleccionar l'activitat i el dia i hora que més s’adapte a les necessitats del grup. Les propostes disponibles es dividixen en funció dels diferents nivells educatius o grups d'adults.

Per tal de garantir un bon tractament de la reserva, s’ha de realitzar amb un mínim de 15 dies previs a la data que interesse.

 

També és possible visitar els Museus i Monuments en grup amb visita lliure. En este cas, es paga l’entrada al museu encara que es pot optar a les tarifes reduïdes i gratuïtats si el grup complix amb les característiques requerides per a això.

Som conscients de les limitacions que deriven de la pandèmia de Covid19 en relació a la interacció entre les persones, però creiem que la cultura té un efecte balsàmic en estos moments difícils. Per esta raó tots els centres tenen un reducció del seu aforament així com un ràtio d’educador i grup limitat.

 

Pots trobar tota la informació sobre les activitats disponibles així com accedir al formulari en aquest enllaç.