Normes i recomanacions

 

-  Abans de vindre... prepara la visita.

 

-  Quan arribes al MhV seguix estes

   normes i recomanacions.

 

-  En acabar la visita no oblides...

 

-  Informació per a grups.

Normes generals per a grups

Si eres responsable d'un grup, és convenient que sàpies:

 

-Es considera grup el format per un mínim de 10 persones.

-Cada grup tindrà almenys un responsable, que li acompanyarà durant tota la visita, tant si esta és lliure com guiada per un educador/a de el museu.

-El MhV es reserva el dret a realitzar fotografies o gravacions de les activitats per al seu arxiu; a més, per motius de seguretat, en les zones d'accés públic hi ha càmeres de vigilància. Si el grup té coneixement que algú, especialment si és menor d'edat, no desitja aparèixer en les imatges, convindria que ens ho comunicara amb anterioritat, perquè li puga ser respectat el seu dret a la privadesa.

 

En arribar al MhV:

 

-La persona responsable es dirigirà a Recepció, mentre el grup espera en l'exterior.

-Una vegada a l'interior del museu, els integrants del grup hauran de deixar les seues coses (motxilles, borses, etc.) en consigna, o en els carros expressament habilitats.

-Es recomana arribar uns 15’ abans de la visita, per a començar a l'hora establida.  Si el grup es retardara, és convenient avisar al telèfon 963 70 11 05.  Si el retard fóra superior a 15 minuts, el Museu no pot garantir la totalitat de la visita, doncs podria afectar a possibles cites concertades amb altres grups.

 

Durant la visita:

 

-Per a les visites lliures: el grup pot realitzar els recorreguts que preferisca de manera autònoma.

-En el cas que la visita siga guiada: els rebran els educadors/as que vagen a dinamitzar el recorregut.  A partir d'ací comença l'activitat, dirigida pels educadores/as, però sempre amb l'acompanyament actiu del responsable/s de grup.

 

Mentre visites el museu, contribuixes a cuidar el nostre patrimoni comú.

La teua col·laboració és necessària.  Per favor, respecta les normes (de conformitat amb la legislació vigent) i recomanacions.

 

I quan acabes el recorregut no oblides…

 

Gràcies per visitar-nos. Esperem vore't de nou molt prompte.